Help pagina

Biodiversity Resources in Belgium


Opgepast: dit project is stopgezet en de website is niet meer geldig (de laatste update dateert van augustus 2004). Een nieuw systeem zal opgesteld worden door het Federaal Wetenschapsbeleid. Voor meer informatie zie biodiversity.be.

Deze website is een inventaris van de Belgische expertise omtrent biodiversiteit. De informatie is echter niet beperkt tot de biodiversiteit van het Belgische grondgebied. De inventaris bevat

Logo BIODIV

BIODIV bevat ook een lijst van aanbevolen literatuur ontrent biodiversiteit,
aankondigingen van congressen en dergelijke, nieuws omtrent biodiversiteit, links naar andere relevante websites.
 
 

Heeft uw onderzoek of dat van collega's raakvlakken met biodiversiteit, klik dan op

ADD OR MODIFY INFORMATION


 
 

De relationele databank BIODIV is een Engelstalige interactieve website. Zie structuur van de databank voor meer inlichtingen.
De gebruikers kunnen zoeken naar een bepaald (soort) instituut, een bepaalde onderzoeker, een bepaald onderzoeksonderwerp, een bepaalde collectie of databanken.

BIODIV biedt de gebruiker een eenvoudige toegang tot actuele Belgische informatie over biologische diversiteit. Zowel de nationale als Europese en de internationale gemeenschap kan gebruik maken van de inhoud van BIODIV: onderzoekers, studenten, overheidsinstellingen en NGO's, derdewereldlanden die informatie nodig hebben...


Biodiv wil zo volledig en zo "up-to-date" mogelijk zijn
Gelieve de begeleidende informatie van elke webpagina zorgvuldig te lezen,
dit zal u helpen de gezochte informatie te vinden. 

Samenwerking tussen BIODIV en BioCISE 
 
 
 
Last update
OSTC
      OSTC
biodiversity.be

Dit project is een initiatief van DWTC, de Federale Diensten voor Wetenschappelijke, Technische en Culturele Aangelegenheden en is gehuisvest in de Nationale Plantentuin van België, te Meise.
 
 

danwoord

   Opmerkingen kan u via e-mail schrijven naar het biodiv team (Guido Rappé, Alain Vander Velde).